In zaal De Bakker in Hoogeloon, waar biljartvereniging De Ster haar thuishaven heeft, opende Rinus Vorstenbosch verdienstelijk door tegen Cees van Loon 68 van de benodigde 75 caramboles te scoren, wat goed is voor 9 wedstrijdpunten. Door met het moyenne van 2,26 nog juist de bonus te incasseren wist Rinus na de eerste partij een gelijke score op het wedstrijdformulier krijgen: 12 – 12. Tegen een tegenstander van dat formaat een uitstekend resultaat voor Rinus.
In de heenwedstrijd had Albert Sol tegen voormalig ploeggenoot Wim van Pelt al laten zien, dat de serie zijn sterkste wapen is door in de nabeurt met een reeks van 50 een gelijkspel uit het vuur te slepen. Wim was dus gewaarschuwd en begon goed aan de partij: 28 – 23 in zijn voordeel na de eerste drie beurten. Maar in de vierde beurt sloeg Albert toe: met een fantastisch uitgevoerde serie van 152, waarmee hij de hoogste serie in de competitie tot nu toe, 148 van Piet van Dooren, overtrof, maakte hij een einde aan de partij met een partijmoyenne van 43,75.Daarbij viel Wim, met een alleszins acceptabel moyenne van 8,25 in het niet.
Voor Peter v.d.Heijden was het in de partij tegen Bert Vermeulen een onmogelijke opgave de ontstane achterstand van 27 – 18 goed te maken. Hoewel hij er alles aan deed en de partij ook in winst wist om te zetten was het gat, dat Albert Sol had geslagen niet meer te dichten: 12 wedstrijdpunten voor Peter en 8 voor Bert lieten een eindstand van 35 tegen 30 in het voordeel van De Ster noteren.
Bij het Nederlands kampioenschap hoofdklasse libre zullen ze op 7, 8 en 9 april in Arnhem rekening moeten houden met ene Albert Sol uit Hoogeloon!

VandaagVandaag6
Deze weekDeze week6
Deze maandDeze maand206
TotaalTotaal50893