In de uitwedstrijd tegen naaste concurrent Mierlo heeft het team van De Kraanvogel beslissend uitgehaald door alle drie partijen in winst om te zetten.
Rinus Vorstenbosch gaf het goede voorbeeld door Johan Mastbroek, die qua moyenne 0,2 hoger speelt, vrijwel de gehele wedstrijd te domineren, waarbij een serie van 10 hem de mogelijkheid bood om ondanks enkele haperingen na 32 beurten de wedstrijd winnend af te sluiten met een moyenne van 2,34: nog juist voldoende voor het opstrijken van de drie bonuspunten en het bereiken van een 15 – 9 tussenstand.
Peter v.d.Heijden begon in de tweede partij wat aarzelend, waardoor kaderspeler Henk Rosmulder aanvankelijk een voorsprong opbouwde, maar toen de diesel van Peter eenmaal op gang kwam, nam hij met een serie van 15 het initiatief over om dat niet meer af te staan: 12 – 7 in wedstrijdpunten zorgde voor een uitbouw van de voorsprong voor De Kraanvogel naar 27 – 16.
Wim van Pelt stond in de laatste partij voor de taak om die voorsprong tegen een van de beste libristen van de klasse, Jan Noten, een meester in het spelen van de serie americaine, vast te houden.
Door te openen met 9 en in de tweede beurt een serie van 74 te produceren zette Wim zijn tegenstander vanaf het begin onder druk en hoewel Jan counterde met een mooie serie van 56 was dat onvoldoende om Wim van de zege af te houden: Na 7 beurten en met een moyenne van 15 incasseerde Wim een overtuigende 15 – 2 overwinning.
Met de eindstand van 42 – 18 houdt De Kraanvogel Mierlo waarschijnlijk definitief onder zich in de ranglijst.
Op woensdag 29 maart staat de laatste uitwedstrijd tegen De Ster uit Hoogeloon op het programma en het seizoen wordt op maandag 3 april besloten met een thuiswedstrijd tegen Karper '83.
Aanvang van de wedstrijden: 19.00 uur

VandaagVandaag7
Deze weekDeze week7
Deze maandDeze maand207
TotaalTotaal50894