Op maandag 28 november speelde De Kraanvogel de laatste wedstrijd in de eerste competitiehelft tegen De Toerist uit Hilvarenbeek. De eerste partij tussen Rinus Vorstenbosch en Pieter Vriens ging tot de twaalfde beurt gelijk op, maar met series van 11 en 10 plaatste Pieter de beslissende demarrage, waarop Rinus het antwoord schuldig moest blijven. Toen na 26 beurten de eindbalans werd opgemaakt incasseerde Pieter de 12 wedstrijdpunten en kwam Rinus net een carambole te kort voor zijn zevende wedstrijdpunt.
In de tweede partij leidde Wim van Pelt tot aan de dertiende beurt, maar een serie van 39 bracht Henk Graumans in winnende positie, waardoor hij na 19 beurten zijn 15 punten aan het totaal van De Toerist kon toevoegen. Door de 8 punten van Wim was de stand na twee partijen 27 tegen 14 in het voordeel van de ploeg uit Hilvarenbeek.
Peter v.d.Heijden deed er in de slotpartij tegen Henry van Roy alles aan om de naderende nederlaag af te wenden, maar had de pech, dat hij een beurt te veel nodig had voor zijn 105 caramboles, waardoor hij de bonus net mis liep en Henry door series van 13 en 11 in de slotfase nog 6 wedstrijdpunten incasseerde.
De eindstand van de wedstrijd werd zodoende 33 – 26 in het voordeel van de bezoekers.
De tweede seizoenshelft begint voor De Kraanvogel op maandag 19 december met de thuiswedstrijd tegen Poedelvrees uit Vessem. Aanvang 19.00 uur.

VandaagVandaag6
Deze weekDeze week6
Deze maandDeze maand206
TotaalTotaal50893