Op dinsdag 22 november toog het Kraanvogelteam vol goede moed naar Mierlo Hout voor de wedstrijd tegen De Karper '83, bestaande uit biljartleermeester Harry Vogels en twee van zijn pupillen, Johan Kloft en Peter v.d.Linden. De eerste partij, waarin Rinus Vorstenbosch al snel op achterstand kwam, was voor beide spelers geen beste en duurde maar liefst 36 beurten. Rinus kwam rond de twintigste beurt nog even in de buurt van zijn opponent, maar kon het uiteindelijk niet verder brengen dan 48 caramboles, een moyenne van 1,33 en 6 wedstrijdpunten. Omdat Johan ook zijn moyenne niet haalde, was de stand na deze eerste ontmoeting 12 – 6 in het voordeel van de thuisploeg.
In de tweee partij, die de beste van de avond zou worden, was de eerste klap voor Wim van Pelt, die in de tweede beurt met een serie van 29 een 36 – 7 voorsprong opbouwde en na de vierde beurt met 49 – 10 aan de leiding ging. Maar met een formidabele serie van 113 van de technisch zeer bekwame Peter v.d.Linden in de zevende beurt kantelde de partij en na slechts 11 beurten stond voor Peter, die het librespel in de C1 vaarwel gaat zeggen, het geweldige moyenne van 17,27 op het scorebord. Omdat ook Wim de bonuspunten mocht bijschrijven met zijn moyenne van 6,63 werd de stand na partij twee 27 -16 voor De Karper.
Peter v.d.Heijden handhaafde in de slotpartij tegen goede vriend Harry Vogels zijn tactiek van de laatste wedstrijden: vanuit schijnbaar geslagen positie terug komen en in de slotfase beslissend uithalen. Dit keer redde Peter via een serie van 15 in de gelijkmakende beurt het gelijkspel. Omdat de moyennes van 6,66 voor Harry en 4,37 voor Peter onvoldoende waren voor bonuspunten eindigde de partij in een 11 – 11 gelijkspel en kende de wedstrijd een 38 -27 eindstand.
Door het aangekondigde vertrek van de man van deze wedstrijd, Peter v.d.Linden, is het maar zeer de vraag of er volgend seizoen nog een team van De Karper '83 in de C1-klasse zal uitkomen. 

Door de terugtrekking van het team van 't Groen Koffiehuis vervalt de voor 8 december oorspronkelijk voorziene wedstrijd en speelt De Kraanvogel pas weer op maandag 19 december thuis tegen Poedelvrees uit Vessem.

VandaagVandaag6
Deze weekDeze week6
Deze maandDeze maand206
TotaalTotaal50893