Sterke spelers als Jan v.d.Biggelaar, Rob v.d.Boom en Henk v.d.Leeden wachtten het Kraanvogelteam in 't Vrijthof in het fraaie Oirschot.
Rinus Vorstenbosch startte in tegenstelling tot zijn opponent Jan v.d.Biggelaar traag: na 12 beurten had de Oirschottenaar een voorsprong van 55 tegen 22 caramboles, maar Rinus gaf niet op en verkleinde beurt na beurt zijn achterstand, totdat hij in de laatste beurt langszij wist te komen: 11 -11 was de stand na het gelijke spel van de eerste spelers.
Wim van Pelt had zijn tegenstander Rob van den Boom na 18 beurten op een onoverbrugbare achterstand gespeeld van 91 tegen 41, maar toen kwam de ware biljarter in Rob naar boven en produceerde hij in twee prachtig gespeelde series 67 caramboles, niet voldoende om Wim van de overwinning af te houden, maar wel een duidelijk bewijs van Robs klasse.
Met de 15 punten, die Wim aan dit duel overhield leek Peter v.d.Heijden in staat te zijn de voorsprong van 26 – 18 in een overwinning om te zetten, maar Henk v.d.Leeden liet zien, dat Eersels feestje te willen verstoren. Hij begon furieus en na 5 beurten had hij al 80 van zijn benodigde 160 caramboles op het scorebord staan. Maar van Peter v.d.Heijden heb je pas gewonnen als de laatste carambole is gemaakt en een zwakkere periode van Henk stelde Peter in staat de partij in 18 beurten naar zich toe te trekken, waardoor De Kraanvogel met een 41- 30 overwinning huiswaarts kon keren.
Op dinsdag 22 november speelt De Kraanvogel de volgende uitwedstrijd tegen Karper '83 in Mierlo Hout, aanvang 19.00 uur.

VandaagVandaag5
Deze weekDeze week5
Deze maandDeze maand205
TotaalTotaal50892