Het team van De Toerist uit Hilvarenbeek was met maar een bedoeling afgereisd naar Eersel: Winnen om in de race te blijven voor titelprolongatie. Met 42 wedstrijdpunten op zak aanvaardden zij aan het eind van de avond tevreden de terugreis, het team van De Kraanvogel met slechts 20 punten achterlatend. De meeste daarvan, 9 om precies te zijn, werden verzameld door Rinus Vorstenbosch, die tot aan de 32e beurt gelijke tred wist te houden met bandstootspecialist Henk Graumans, maar die vier beurten later toch moest vaststellen, dat hij 7 caramboles te kort kwam.
In de twee volgende wedstrijden demonstreerden Henry van Roy en Jeroen de Vries hun klasse tegen respectievelijk Wim van Pelt en Peter v.d.Heijden door met hoge moyennes hun 15 wedstrijdpunten binnen te halen. De Kraanvogelspelers kwamen in dit geweld met moyennes van 8,42 voor Henry en zelfs 14,84 voor Jeroen niet verder dan 6 en 5 punten.
Op 16 maart gaat De Kraanvogel op bezoek bij Mierlo en de eerstvolgende thuiswedstrijd is op maandag 21 maart, wanneer het team van D'n Babbel 2 uit Wintelre op bezoek komt.
Dit is de voorlaatste wedstrijd in eigen huis, maar wel een met grote namen als Luc Mandiau, de Belgische kader 57/2 -speler en Ad van Mol die zeer sterk is in de serie americaine.
De wedstrijd begint om 19.00 uur en de toegang is gratis.

VandaagVandaag7
Deze weekDeze week7
Deze maandDeze maand207
TotaalTotaal50894