Na een winterstop van maar liefst vier weken mocht het Kraanvogelteam de tweede seizoenshelft openen met een wedstrijd tegen het Vessemse Poedelvrees, dat in de competitiestand een gelijkwaardige tegenstander leek. Maar in de biljartsport gaat dat soort vergelijkingen nooit op en waar de Vessemse spelers stuk voor stuk boven hun moyenne uitstegen kon bij De Kraanvogel alleen Rinus Vorstenbosch met een moyenne van 2,92 in de eerste partij dat kunststuk volbrengen.
Maar Rinus had de pech, dat tegenstander Ad Schriders in topvorm verkeerde en met uitstekend spel in veertien beurten zijn 79 caramboles op het scorebord wist te krijgen. Dat Rinus in die korte partij nog 8 wedstrijdpunten uit het vuur wist te slepen was een prestatie van formaat.
Nog slechter trof Wim van Pelt het vervolgens met Henk van Luytelaar, die slechts 11 beurten nodig had voor zijn 105 caramboles en met 9,54 bijna het dubbele van zijn moyenne bereikte via series van 14, 15, 20, 21 en 23 in de laatste zes beurten.
In de slotpartij was een niet geheel fitte Peter v.d.Heijden niet opgewassen tegen Jos van Riet, die af en toe via series van 21, 22 en 25 liet zien een vaardige librespeler te zijn, terwijl Peter niet verder kwam dan een reeks van 14.
Zo leidde het superieure spel van de mannen uit Vessem tot de maximale score van 45 punten, waar de Kraanvogelspelers slechts 17 punten tegenover konden stellen.
De twee volgende uitwedstrijden tegen De Brug en Karper '83 geeft De Kraanvogel de mogelijkheid aan het herstel te werken om op 25 januari thuis tegen het sterke team van Dubac 2 uit Duizel weer optimaal te presteren.

VandaagVandaag7
Deze weekDeze week7
Deze maandDeze maand207
TotaalTotaal50894