Het C1-team van biljartvereniging De Kraanvogel heeft de uitstekende prestatie van een week eerder niet kunnen herhalen: Van het team van 't Groen Koffiehuis 2 werd met gering verschil verloren: 34 tegen 31.
Omdat Geldropspeler Wil v.d.Kerkhof, niet de voetballer, vast zat in het verkeer, speelden de kopmannen, Berco Bruisten en Wim van Pelt, de eerste partij, waarin de Kraanvogelspeler in de vierde beurt met een goed gespeelde serie van 40 de leiding nam. Berco liet dat niet op zich zitten, counterde in beurt negen met een serie van 39 en tikte daarna met een moyenne van 7,66 de partij in vijftien beurten uit. Van Pelt mocht voor zijn gemiddelde van 5,93 ook de bonuspunten bijschrijven.
De aldus opgelopen achterstand van 15 tegen 10 wedstrijdpunten werd door Peter v.d.Heijden op de van hem bekende, degelijke manier in zijn strijd met Henk Peeters omgezet in een voorsprong door met een moyenne van 5,25 in twintig beurten zijn 105 caramboles op de teller te brengen. Peter produceerde met 12, 13, 19, 19 en 24 met regelmaat stevige series en dat tempo was Henk te machtig.
Zo leidde De Kraanvogel de dans met 25 tegen 22 voordat Rinus Vorstenbosch aantrad voor de slotpartij. En waar Rinus dit seizoen vrijwel steeds een bovengemiddelde prestatie leverde, wilde dat dit keer niet lukken: In een lange partij van 35 beurten behaalden de spelers niet hun benodigde moyenne: 12 tegen 6 voor de Geldropspeler, die zijn team daarmee voorbij De Kraanvogel manoeuvreerde.
Op woensdag 9 december speelt het team van De Kraanvogel de laatste wedstrijd voor de winterstop in Veldhoven tegen Rond 50.

VandaagVandaag5
Deze weekDeze week5
Deze maandDeze maand205
TotaalTotaal50892