Op donderdag begonnen aan mijn pk libre tweede klasse wat voor mij altijd veel waarde heeft. Eerste partij die moeizaam verliep ik moest nog drie carambole's en mijn tegenstander Ronaldo Kanen nog meer als twintig. Omdat ik te lang over deze laatste drie carambole's deed kon Ronaldo op een fantastische manier terug komen tot op 4 carambole's, waarna ik het uitmaakte en Ronaldo nog steeds vier carambole's moest.  Hij maakte deze netjes in de nabeurt waardoor het gelijk werd. Dik verdiend en alle lof voor Ronaldo. Tweede partij mocht ik tegen Jan Baselmans wat voor mij en ik denk voor velen altijd een moeilijke tegenstander is.  Maar ik kon vanaf het begin al domineren en sloot deze partij winnend af met een gemiddelde van 5.00. Dus na de eerste dag drie punten binnen.
Op zaterdag moest ik beginnen tegen Wil Kanen die aangaf niet fit te zijn. Ik kreeg van hem geweldig spel maar kon dit niet bekronen met een goed gemiddelde. Ik denk dat er voor mij te weinig druk op deze pot zat. Eindresultaat 2.43 gemiddeld maar wel weer twee punten, maar helaas mijn mooie gemiddelde van 3.9 naar 3.20 gekelderd. 
Vastbesloten om hier aan te werken begon ik de tweede tegen Jan van der Steen die niet lekker in het toernooi zat en weinig tegenstand kon bieden. Won deze partij met 4.50 gemiddeld dus mijn moyenne werd weer wat beter (3,60).
Op zondag de eerste partij tegen Sjaak Rosmulder waar ik best bang voor was omdat hij tot dan goed aan het spelen was. Maar voor mij was het belangrijk om een goed gemiddelde te halen en hopen op twee punten. Dit gebeurde dan ook en sloot winnend af met 4.73 en twee punten dus bleef op schema.
Laatste wedstrijd tegen Jan de Wijs die ook al lekker bezig was en aangaf niet perse hoefde te winnen maar zijn gemiddelde vast wilde houden. Na een moeizame start heb ik wellicht ergens het licht gezien en kon wederom domineren. Twee punten in 21 beurten dus weer een gemiddelde van boven de 4. Dus na een fijn weekend 3.77 over en 11 punten.  
Alle spelers bedankt voor de sportiviteit. Ook BV de Kraanvogel de complimenten, hebben ons weer goed laten zien met een fijne wedstrijdleider en iedere dag voldoende tellers en schrijvers. Toon, Mieke en Annet bedankt voor de goede verzorging en de broodjes en de soep. Trots op mijn clubje !  
Op 27, 28 en 29 november mag ik de finale gaan spelen in Oirschot.
Groetjes, Laurens van Hout

VandaagVandaag6
Deze weekDeze week6
Deze maandDeze maand206
TotaalTotaal50893