In de thuiswedstrijd tegen het team van D'n Babbel 1 uit Wintelre behaalde De Kraanvogel de hoogst mogelijke score van 45 wedstrijdpunten, het beste resultaat in de competitie tot nu toe.
Na een zwak begin van Peter v.d.Heijden en de Belg Chris Wijckmans, ze hadden na vijf beurten allebei 2 caramboles geproduceerd, begon Peter aan een zeer regelmatige partij, die hij in 21 beurten winnend afsloot met een moyenne van 5,00. Zijn tegenstander, die al enkele zeer goede partijen op zijn naam wist te brengen liet in de slotfase met series van 25 en 32 toch nog even iets van zijn klasse zien, maar zijn moyenne van 4,81 bleef voor hem beneden de maat. Na de eerste partij was de stand in wedstrijdpunten daarmee 15 – 7 voor De Kraanvogel.
Rinus Vorstenbosch, die al vaker verbaasde door zijn goede prestaties leek aan Jan Tegenbosch een zeer moeilijke tegenstander te zullen krijgen, maar domineerde vanaf de vierde beurt met uitstekend spel en zette in het middendeel met series van 13 en 12 zijn opponent op beslissende achterstand.
In 16 beurten maakte Rinus het karwei af met zijn op een na beste seizoensmoyenne van 4,68. Omdat Jan niet verder kwam dan 3 wedstrijdpunten bouwde Rinus de voorsprong van De Kraanvogel uit naar 30 – 10.
Wim van Pelt wilde in de slotpartij tegen routinier Harrie Klessens niet bij zijn teamgenoten achterblijven: Na negen beurten en series van 21, 26 en 33 bereikte hij met 88 tegen 31 caramboles een gewonnen positie, die hij in de kortste partij, 15 beurten, met een moyenne van 7,66 omzette in 15 wedstrijdpunten tegen 4, eindstand 45 – 14 voor De Kraanvogel.
De volgende thuiswedstrijd van De Kraanvogel is op maandag 30 november tegen 't Groen Koffiehuis 1 met de spelers Sander Oostendorp, kader 38/2, Roger Leunissen en Willy Engelen.
De wedstrijd begint om 19.00 uur en de toegang is gratis.

VandaagVandaag6
Deze weekDeze week6
Deze maandDeze maand206
TotaalTotaal50893