Luc Mandiau, de sympathieke Belgische kopman van lijstaanvoerder D'n Babbel 2, was door zijn eerdere goede prestaties in dit seizoen verplicht om 300 caramboles in de spelsoort kader 57/2 te maken en hij liet aan alle bezoekers in het gezellige Wintelrese café zien, waarom hij momenteel de beste C1-speler van het gewest is. Tegen Wim van Pelt, die zoals vaker in dit seizoen goed begon en daarna terugviel, demonstreerde hij aan een volle zaal zijn geweldige technische kwaliteiten, maar het lukte hem net niet de slotpartij te winnen: 12 tegen 8 voor Wim.

Hiervoor had Rinus Vorstenbosch met een moyenne van 1,66 niet zijn gebruikelijke niveau van dit seizoen kunnen halen in een partij die door tegenstander Gerrit v.d.Sande van het begin tot het einde werd gedomineerd en die door hem bekroond werd met een prachtige serie van 35, waarmee hij de zege met 15 tegen 4 wedstrijdpunten veilig stelde.
Dat Peter v.d.Heijden uiteindelijk nog met de volle winst zou gaan strijken had niemand verwacht, toen tegenstander Jan Schennink in de veertiende beurt van de arbiter de annoncering “En nog vijf” te horen kreeg, maar omdat Jan in de daarop volgende zes beurten nog slechts 2 caramboles maakte, wist ook hij, dat je zoiets tegen Peter nooit ongestraft kunt doen: 15 tegen 12 voor de Kraanvogelspeler.
Eindstand D'n Babbel 2 – De Kraanvogel 35 -31.
Aanstaande maandag speelt het C1-team van De Kraanvogel thuis tegen D'n Babbel 1 en op 27 november volgt de uitwedstrijd tegen Het Groen Koffiehuis 2.

VandaagVandaag5
Deze weekDeze week5
Deze maandDeze maand205
TotaalTotaal50892