In de zevende wedstrijd van het seizoen 2015 – 2016 haalde Rinus Vorstenbosch zijn vijfde bonus op door in een regelmatige partij Jacques Gardeniers te verslaan, die tot halverwege redelijk bij wist te blijven, maar niet opgewassen bleek tegen Rinus' sterke eindsprint van 47 caramboles in de laatste 13 beurten. De Kraanvogel nam door dit resultaat de leiding met 15 tegen 6.

Peter v.d.Heijden wist zijn goede prestatie van vorige week niet te herhalen en was vanaf de vierde beurt, waarin tegenstander Jan Noten een serie van 62 produceerde, gedwongen tot achtervolgen. Na 18 beurten bereikte de Mierlospeler zijn 190 caramboles na series van 26 en 42 en eiste de 15 wedstrijdpunten op, Peter op 55 caramboles en 5 punten achter zich latend.
In de allesbeslissende slotpartij startte Wim van Pelt furieus en had na zes beurten de helft van zijn benodigde aantal punten verzameld, maar zoals zo vaak dit seizoen kregen de zenuwen de overhand en stopte zijn productie, terwijl tegenstander Henk Rosmulder met fraaie kaderseries van 36 en 48 de partij en daarmee de wedstrijd voor zijn team uit het vuur sleepte: De Kraanvogel – Mierlo 36 – 26.
Op maandag 16 november speelt De Kraanvogel de volgende thuiswedstrijd tegen D'n Babbel 1 uit Wintelre met de spelers Hein v.d.Hurk, kader 38/2 en de librespelers Harrie Klessens, Chris Wijckmans en Jan Tegenbosch.
Aanvang 19.00 uur, de toegang is gratis.

VandaagVandaag5
Deze weekDeze week5
Deze maandDeze maand205
TotaalTotaal50892