Of de verliespartij van vorige week Ep Visser motiveerde tot revanche op Rinus Vorstenbosch is de vraag, maar feit is wel, dat de derde speler van Dubac 1 Rinus slechts korte tijd in zijn buurt duldde. Vanaf de achtste beurt schakelde Ep naar een hogere versnelling en met onder andere series van 10, 24 en 28 eindigde hij een prima gespeelde partij met een moyenne van 6,33 als verdiende winnaar, ondanks het uitstekende verweer van Rinus, die voor de derde achtereenvolgende keer boven zijn moyenne wist te eindigen en de bonuspunten veilig stelde: 15 – 8 voor Dubac 1.

Peter van der Heijden wist aanvankelijk redelijk in het spoor van Kees Castelijns te blijven, maar met een serie van 52 in de dertiende beurt maakte Kees het beslissende verschil, hoewel hij nog acht beurten nodig had om de resterende 19 caramboles op de teller te krijgen. Peter, die goed opende met series van 19 en 16 kon in het tweede deel van de partij zijn goede start geen vervolg geven, resultaat 12 – 8 voor Dubac 1.
Na zes beurten stond in de laatste partij de teller voor Wim van Pelt op 55 tegen 34 voor Piet van Dooren, maar terwijl Piet met series van 42, 63 en 21 zijn fabelachtige techniek demonstreerde, viel Wim vrijwel stil: 12 – 6 voor Dubac 1, dat gezien de eindstand 39 – 22 deze keer duidelijk een maatje te groot bleek.

De volgende thuiswedstrijd van De Kraanvogel is op maandag 12 oktober. De tegenstander is dan 't Vrijthof Libre met in de gelederen de librespelers Jan v.d.Biggelaar, Henk v.d. Leeden en Rob v.d.Boom en kadrist Piet Machielsen.
Aanvang 19.00 uur, de entree is gratis.

VandaagVandaag6
Deze weekDeze week6
Deze maandDeze maand206
TotaalTotaal50893